Мотор-редуктор для бройлерів bEST

20,160.00

Опис

Мотор-редуктор для бройлерів bEST до лінії годування d 45мм. В комплект входить контрольна годівниця bEST (код. 1060) та датчик DOL 28RG з лед освітленням. Використовується в підлогових системах годування птиці. Допомагає проходити корму через труби зі шнеком. Встановлюється мотор в лінію через редуктор, для зменшення кількості обертів. Власники професійних птахофабрик реалізують автоматичну систему годування птиці. Мотор-редуктор – один із ключових її елементів. Він кріпиться на трубі діаметром 45 мм, де встановлено автоматичні годівниці для птиці. А головним його завданням є просування шнека, який розподіляє подачу корму за окремими годівницями. Особливості товару:
  • Потужність двигуна складає 0,37 кВт. Цього достатньо для оптимального забезпечення передачі корму на невеликі відстані.
  • Низький рівень шуму при роботі. Птахи не відчувають дискомфорту, що сприятливо позначається на їхньому здоров’ї та зростанні.
  • Деталі та вузли виготовлені із міцного, стійкого до корозії матеріалу. Довговічне та безперебійне використання обладнання гарантовано.
  • В комплекті контрольна годівниця bEST (код. 1060) та датчик DOL 28RG з LED-освітленням.
Мотор-редуктор для бройлерів bEST встановлюється в лінію через редуктор, що знижує кількість обертів шнеку та підвищує ККД системи годування. Працює на поздовжній лінії роздачі різних видів для подачі корму до годівниці. З ним бройлери завжди будуть нагодовані, що прискорить їхнє зростання, а значить, і отримання прибутку. Мотор-редуктор для бройлерів bEST: 1030-37 – 0,37 кВт 1030-55 – 0,55 кВт   *ціна від ..