Мотор-редуктор Sperotto для вирощування індички

24,612.00

Опис

Такий пристрій, як мотор-редуктор, широко застосовується для організації процесу автоматичної роздачі сухих кормів на птахофермах, птахофабриках, пташниках. Він забезпечує безперервну подачу корму та самостійно контролює наповненість годівниць. Якщо ви зацікавлені у оптимальному обладнанні для свого бізнесу, рекомендуємо купити мотор-редуктор Sperotto для вирощування індички. Серед його переваг:
  • виготовлений з міцного матеріалу, не піддається корозії, що дає змогу використовувати його навіть в умовах високої вологості;
  • призначений для тривалої експлуатації в режимі «нон-стоп»;
  • сумісний з лініями годування 45 мм для вирощування індички;
  • дві контрольні годівниці та датчики DOL 26 в комплекті.
Мотор-редуктор Sperotto для вирощування індички дозволяє мінімізувати участь людини у процесі годування птиці. Електродвигун забезпечує рознесення корму по годівницях за допомогою спеціальних датчиків. Зі зменшенням кількості корму в годівницях датчики знову спрацьовують, і ємності наповнюються. Таким чином, у годівницях постійно підтримується необхідний рівень корму. А механізм граничного наповнення унеможливлює його перенаповнення та розсипання, що максимально знижує втрати корму. 1091-37 – 0,37 кВт 1091-55 – 0,55 кВт *Ціна вказана за мотор-редуктор з меншою потужністю.