Відділ
продажів:
Оксана Демус
(067) 673 94 98

(099) 117 53 51
sales@ventura.com.ua Ventura viber Ventura viber

Ніпельні поїлки для курей від компанії «Вентура» – якісна автоматизація напування птахів для ферм та фабрик!

Автоматичні система напування птиці з ніпельними поїлками
Напування є однією зі складових повноцінного догляду за куркою під час вирощування. Щоб забезпечити його, на птахофабриках та фермерських господарствах можна використовувати ніпельні поїлки для курей. Це гігієнічні закриті конструкції, які підходять як для молодих, так і дорослих особин. «Вентура» є одним з найкращих в Україні постачальників такого обладнання. Кожна лінія поїння курки, представлена в каталозі перевірена на практиці, а також відповідає українським та європейським стандартам.

Які види ніпельних напувалок доступні для замовлення?

Конструкції побудовані за принципом використання спеціального елементу – ніпелю. Він містить в собі штифт, який регулює подачу води птахам. Така будова притаманна для всіх пристосувань з цієї категорії, але вони можуть відрізнятися за іншими характеристиками. Зокрема, ніпельні поїлки для курей розділяють на види з краплеуловлювачем та без нього. Перша група оснащується невеликою ємністю, в яку потрапляють бризки води під час напування курчат та дорослих особин. Основою перевагою ніпельних поїлок для курей з краплеуловлювачем є підтримання сухості в зоні розміщення. В конструкціях другої групи цей елемент відсутній. Окремо варто розглянути класифікацію за типом ніпелю. В залежності від цього критерію виділяють:
  • ніпелі 360о;
  • ніпелі 180о.
Особливістю обладнання 360о є те, що регулятор рухається в декількох напрямках – вгору та в боки. Птахам не потрібно докладати багато зусиль, щоб попити воду. Штифт в цих поїлках подається легко, що робить їх чудовим рішенням як для дорослих курей, так і курчат. У ніпелях 180о вода подається тільки при натисканні елементу вгору. Саме тому їх варто використовувати для дорослих особин.

Як встановлюються та використовуються ніпельні поїлки для курей?

Обираючи цей вид ліній поїння, варто враховувати вимоги до встановлення. Показник тиску подачі води в систему не повинен бути меншим, ніж показники від 1,5 до 3,0 бар. Ця вимога реалізується у разі підключення до насосної станції або водонапірного баку. Перед установкою також потрібно розрахувати кількість ніпелів поїлок. Цей показник визначається в залежності від рекомендацій постачальника обладнання, вимог до кросу та поголів’я. Елементи лінії напування не повинні розташовуватися на відстані більше, ніж 3 метри від курей. Під час користування ніпельними поїлками потрібно періодично регулювати тиск, а також висоту ліній.

Які переваги забезпечує використання ніпельних поїлок?

Лінії поїння з ніпелями – це оптимальне рішення для всіх видів підприємств, де вирощуються кури та інші види свійських птахів. Це обумовлено наступними перевагами обладнання:
  • підтримання високої якості води;
  • гігієнічність (забезпечується завдяки закритій системі);
  • оптимізація процесів напування (вода в системі подається автоматично);
  • зниження ризиків передачі інфекції серед особин поголів’я;
  • постійний доступ до води;
  • полегшення процедур введення ліків, добавок, вітамінів та інших речовин (забезпечується шляхом встановлення медікатора Dosatron);
  • спрощення обслуговування, дезінфекції та очищення напування.
Серед додаткових переваг можна виділити можливість оптимізації витрат води та раціональне використання простору.

Як замовити ніпелі для поїння курей?

Щоб купити якісне обладнання для напування з ніпелями, достатньо звернутися до фахівців компанії «Вентура». Досвідчені менеджери допоможуть підібрати лінії з урахуванням характеристик об’єкту, поголів’я та інших індивідуальних особливостей. Отримати консультацію та оформити замовлення можна за телефонами, вказаними на сайті.

    Задайте своє питання









    Ваше замовлення: